
در این بخش از سایت دکتر امین بحرینی جراح پیوند کبد اصفهان به بررسی و جواب به سوال های متداول در رابطه با پیوند کلیه پرداخته ایم:
یکی از سوالات متداولی که بیشتر مردم و مراجعه کنندگان از آقای دکتر امین بحرینی سوال می کنند این سوال است که:
میزان موفقیت پیوند کلیه چقدر است؟
جواب سوال:
موفقیت عمل پیوند کلیه به این بستگی دارد که به چه میزان بدن فرد گیرنده، کلیه پیوند زده شده را به عنوان مهاجم تلقی کند و نسبت به آن حالت دفاعی بگیرد.
کلیه خواهر و برادر فرد بیمار حدود ۹۵ درصد با کلیه او همخوانی داشته و موفقیت این نوع پیوند بسیار بالاست که به علت سازگاری ژنتیکی، خونی و بافت است.
کلیه پدر و مادر و یا فرزند فرد بیمار در حدود ۸۵ درصد با کلیه او همخوانی دارد.
میزان موفقیت پیوند کلیه، زمانی که از فرد فوت شده کلیه دریافت شود، حدود ۸۰ درصد می باشد.
درصدهای ذکر شده در بالا بر اساس اولین عمل پیوند کلیه است واگر عمل پیوند در بار اول پس زده شود، موفقیت آن برای بار دوم حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد کمتر می شود.
بیشتر بخوانید:
کلیه پیوندی یک عضو اضافه است که وارد بدن فرد میشود و سیستم ایمنی بدن بیمار به آن واکنش نشان میدهد، به خصوص افرادی که جوانتر هستند و سیستم ایمنی قویتری دارند، مانند یک عامل خارجی شروع به مقابله با آن میکنند، بر این اساس پس از انجام عمل پیوند کلیه، ما یکسری داروهایی به بیماران میدهیم که باعث میشود سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف شود و به همین خاطر است که این افراد نسبت به عفونتها مستعدتر میشوند ولی چاره دیگری برای محافظت از کلیه پیوندی نداریم و باید این داروها را به بیماران پیوندی بدهیم.
امیدواریم که جواب داده شده به سوال میزان موفقیت پیوند کلیه چقدر است؟ برای شما مفید بوده باشد، اگه باز در این باره برای شما سوالی پیش آمده است که جواب درستی برای آن یافت نکرده اید می توانید در پایین همین برگه برای ما ارسال نمایید:
شما عزیزان هم میتوانید تمام سوالات خود را در مورد پیوند کلیه
در بخش نظرات و دیدگاه ها برای ما ارسال نمایید:
دکتر امین بحرینی
فوق تخصص جراحی کبد، پانکراس و مجاری صفراوی لاپاراسکوپی کبد و کیسه صفرا، پیوند کبد و کلیه
جهت دسترسی به اطلاعات تماس به بخش تماس سایت مراجعه نمایید یا بر روی لینک زیر کلیک کنید.
سلام
من قراره با آقایی ازدواج کنم که ۶ ساله عمل پیوند کلیه انجام داده و جز اضافه وزن تو این سال ها مشکل دیگه نداشته
من شنیدم که این دسته از افراد در رابطه جنسی مشکل دارن و نعوظ براشون سخته این قضیه درسته؟؟؟میتونه تو زندگی زناشویی تاثیر بزاره؟؟؟
خود پیوند کلیه خیر
ولی اگر دیابت داشته باشه میتونه مشکل نعوظ داشته باشه