
درمان سندروم سوء جذب
درمان سندروم سوء جذب به علت آن بستگی دارد. گاهی ممکن است یک رژیم غذایی خاص، با هضم و جذب راحتتر و سریعتر برای بیمار طراحی شود. گاهی هم برای جبران کمبود مواد مغذی که به خوبی جذب نشدهاند، مکملهای غذایی تجویز میشوند.
گاهی علت بروز سندروم سوء جذب، فعال بودن بیش از حد لولهی گوارشی است. در این شرایط داروهای خاصی برای فرد تجویز میشود تا دستگاه گوارش آرامتر شده و مواد مغذی زمان بیشتری برای ورود به جریان خون داشته باشند. اگر دلیل بروز این بیماری یک عفونت باشد، برای فرد آنتی بیوتیک تجویز خواهد شد.
مراقبت در خانه و پیشگیری از سندروم سوء جذب
سندروم سوء جذب همیشه قابل پیشگیری نیست، خصوصاً زمانی که فرد به بیماری سلیاک، سیستیک فیبروز و یا دیگر بیماریهای مزمن مبتلا باشد. بیماری مزمن نوعی از بیماری در حال پیشرفت و مدت دار است که فرد را برای چند ماه یا حتی تا پایان عمر درگیر می کند.
ولی فرد در صورت ابتلا به این بیماریها و برای کنترل شدن بیماری باید نهایت همکاری با پزشک معالج خود را داشته باشد. بیمار با دقت و تنها در صورت نیاز باید داروهای ملین و آنتی بیوتیک مصرف کند.
در صورتی که برای بیمار یک رژیم غذایی سرشار از مواد مغذی تجویز شده باشد، در صورت داشتن هر گونه سوالی میتواند با پزشک فوق تخصص گوارش، کارشناس تغذیه یا پرستار در میان گذارد.
دوستان عزیز جهت مسیریابی تا مطب دکتر امین بحرینی توسط گوگل مپ کلیک کنید.