افزایش درصد موفقیت درمان سرطان لوزالمعده با انجام جراحی

افزایش درصد موفقیت درمان سرطان لوزالمعده با انجام جراحی

جراحی سرطان لوزالمعده

تسريع در انجام جراحی در بيماران مبتلا به سرطان لوزالمعده مي تواند 97 درصد موفقيت درمان بيماري را افزايش دهد. حتي اگر بيماري سريع تشخيص داده شود در نظام بهداشتي انگليس پيش از جراحي درمان هايي براي جلوگيري از عوارض عمل انجام مي شود كه عمل جراحي را دست كم 2 ماه عقب مي اندازد.

گروهي از محققان دانشگاه بيرمينگام انگليس به سرپرستي دكتر كيت رابرتس جراح لوزالمعده مطالعه اي را با همكاري شماري از بيمارستان ها براي درمان بيماران مبتلا به سرطان لوزالمعده انجام داده اند تا درمان هاي ديگر متوقف شده و اين بيماران سريع تر و طي دو هفته بعد از زمان تشخيص جراحي شده و تومور از بدن آنها خارج شود.
تسريع در انجام عمل جراحي در 31 بيمار از 32 بيمار با موفقيت 97 درصدي روبرو شد. غير از اين بستري كردن مجدد بيماران و عوارض ناشي از جراحي آنها از عمل نيز به شدت كاهش يافت.

رابرتس مي گويد: عمل جراحي را در بيماران مبتلا به سرطان لوزالمعده سريع تر انجام داده و درمان هاي پرهزينه و ناخواسته و ناخوشايند پيش از جراحي را حذف كرديم و با وجود اين عوارض بعد از جراحي هم كاهش يافت.
آلكس فورد كه خود يك بيمار مبتلا به سرطان لوزالمعده است و هزينه هاي اين مطالعه را تقبل كرده مي گويد: اين نتايج واقعا عالي است زيرا جراحي تنها راه درمان اين نوع از سرطان است.

به گزارش ايرنا سرطان پانكراس يكي از كشنده ترين انواع سرطان است. تومورهاي آن نسبت به نواع دارو بسيار مقاوم هستند.
بر اساس اطلاعات موسسه ملي سرطان آمريكا، در سال 2015 حدود 50 هزار نفر به اين بيماري مبتلا شده اند كه پيش بيني مي شود متاسفانه كمتر از 5 درصد اين افراد بيش از 5 سال عمر كنند. سيگار، اضافه وزن، ديابت، سن از مهمترين عوامل بروز اين بيماري است و در مردان شايع تر از زنان است.


۸ نشانه بروز سرطان پانکراس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *