
فعالیت جنسی و بارداری بعد از انجام عمل پیوند
فعالیت جنسی یکی از مهمترین قسمت های زندگی هر فرد است که باید به آن توجه شود. پس هر سوالی داشتید حتماً بپرسید تا با راهنمایی صحیح مشکل شما برطرف شود.
استفاده از داروهای فشارخون می تواند روی فعالیت های جنسی تاثیر گذاشته ، باعث خستگی یا کاهش میل جنسی بشود. بطور کلی 2 تا 3 هفته بعد از پیوند در صورت تمایل می توانید فعالیت جنسی خود را شروع کنید . رعایت نکات بهداشتی و استفاده از روش های ایمن در زمان مقاربت بسیار مهم است.
استفاده از کاندوم جهت کاهش انتقال عفونت های منتقله از راه جنسی موثر است. ادرار کردن بعد از مقاربت و نوشیدن یک لیوان آب در جلوگیری از ابتلا به عفونت های سیستم ادراری موثر است. دوره قاعدگی خانم ها شاید نامنظم یا قطع شود . در مورد خانمهایی که از داروهای سرکوب کننده
سیستم ایمنی استفاده می کنند، ابتلا به عفونت های سیستم ادراری بدنبال مقاربت شایع تر است.
برای جلوگیری از ابتلا به این عفونت ها ، شستشو قبل و بعد از مقاربت مهم و ضروری است. طریقه شستشو در خانم ها از جلو به عقب است. علایم عفونت سیستم ادراری شامل تب ، سوزش هنگام دفع ادرار ، کدر شدن رنگ ادرار و تکرر ادرار می باشد . مراجعه به پزشک در صورت دیدن این نشانه ها توصیه می شود.
داروهای ضد بارداری
زمانی که دوره قاعدگی به وضعیت طبیعی برگشت ، احتمال حاملگی وجود دارد. استفاده از روشهای مطمئن کنترل بارداری، از بارداری ناخواسته جلوگیری می کند. روش مورد استفاده خیلی مهم است ما پیشنهاد می کنیم از کاندوم استفاده کنید. برای راهنمایی بیشتر با پزشک متخصص پیوند خود مشورت کنید.
بارداری
بعضی از خانمها مایلند پس از بهبودی باردار شده و صاحب فرزند شوند. این مسئله برای خانم ها کاملا ممکن ولی ریسک بالایی برای مادر و نوزاد دارد. ما پیشنهاد می کنیم تا 2 سال بعد از پیوند صبر کنید و از روشهای ضدبارداری استفاده کنید.
سل سپت که یکی از داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی است شدیداً بر روی جنین تاثیر می گذارد و در 6 ماه اول دوران بارداری باید قطع گردد.
در مورد بارداری حتماً با تیم پیوند خود مشورت کنید تا بهترین توصیه به شما و خانواده تان بشود.
بیشتر بدانید :
زندگی کسانیکه پیوند کبد شدن و مصرف داروها به موقع بوده،همچنین تغذیه سالم دارن و جوان هستن چند سال میتونه باشه؟
انشالله طول عمر نرمال